Analsex

analsex

Grundet den store interesse for analsex i debatten har vi valgt at skrive denne artikel omkring analsex.

Analsex er for mange mennesker et tabu. Mange forbinder det med noget råt, beskidt og svært. Desuden fik analsex i 90´erne et dårligt ry på grund af HIV.

Men nogle mennesker elsker analsex, mens andre hader det.

Hvad er analsex?

Anus er det sted på kroppen, hvor halvdelen af vores nerver ender og derfor finder mange det stimulerende at blive berørt her. Udøvelse af analsex kan være meget risikabelt, da der i anus findes mange sygedomsfremkaldende bakterier, som ikke gør nogen skade i tarmen. Du s derfor altid bruge beskyttelse ved analsex. Når dette er sagt, så skal det også siges at analsex kan være dejligt.

Gør det ondt?

Under normale omstændigheder gør analsex ikke ondt. Hvis det gør ondt, er det fordi du gør noget forkert

Hvis du blot bruger nok med smørrelse og har tålmodighed, så kan analsex indgå som en naturlig del af det at dyrke sex.

Men husk på at nogle mennesker ikke kan lide det. Respekter deres grænser, ellers vil det under alle omstændigheder gøre ondt.

Er det så overhovedet godt?

Som jeg lige skrev, analsex bør ikke gøre ondt. Og bruger du den rigtige beskyttelse og smørrelse, så kan analsex være meget lækkert

Nydelsen ved analsex kommer fra mange faktorer.

Mange mennesker tænder på at gøre noget frækt, hvilket betyder at mange er tiltrukket af analsex, fordi det er tabu og mystisk.

At gøre noget anderledes kan sætte krydderi på sexlivet.

Og de fysiske følelser er helt anderledes end alt andet. Nerverne i endetarmen vil sende signaler til hjernen, som for de flestes vedkommende udløser en stærk og dejlig følelse. For mændene vil den fysiske følelse ofte være noget nær det samme, som ved almindelig samleje(Men fysik er jo ikke alt). Ofte vil det dog virke stærkere, da ringmusklen ofte er strammere end skeden.

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge tre ting, eller rettere fire.

Glidecreme, kondomer, tålmodighed og en partner.

Du skal bruge en vandbaseret glidecreme, til at fugte anus, så det ikke gør ondt. Glidecreme er et must når I dyrker analsex. Prøv at glid to stykker tør hud imod hinanden(Luk f.eks. din hånd omkring din underarm og drej). Det føles ikke rart og følelsen er endnu større i anus og på pikken.

Brug ikke oliebaseret glidecreme, som f.eks. vaseline og babyolie, da de ødelægger kondomet. Mange oliebaserede cremer laver ligeledes endetarmen til et sandt paradis for mange bakterier.

De mest almindelige glidecremer er lavet af gele og kan købes på apoteket.

Selvom I begge er sygdomsfrie skal I bruge kondom. Endetarmen indeholder som sagt mange bakterier som vil kunne påføre dig sygdomme. Desuden er rengøring af endetarmen også nemmere, hvis I bruger kondom.

Det sværeste er starten på indtrængningen. Anus er en stram ring af hud for enden af tarmen, som er beregnet for at undgå ufrivillig afføring. Den er under delvis bevist kontrol og delvist styret af reflekser.

I er derfor nødt til med tålmodighed, at lokke anus til at åbne nok til at indføre pikken.

Start med en finger med masser af glidecreme. Stik fingeren langsomt ind og lad anus tilpasse sig den. Tag hele fingeren ud og stik den ind igen. Lad anus vende sig til denne øvelse. Prøv så med to fingre.

Kig ned og se hvor stor din pik er og indse at to fingre måske er nok.

Er det så ikke noget grisseri?

Mange førstegangsforsøgene frygter, at analsex vil blive noget svineri, men de fleste mennesker ved hvornår de skal på toilet.

Hvis man er meget bekymret kan man på apoteket købe medikamenter til udskylning af endetarmen.

Hvad hvis jeg stadig ikke kan lide det?

Fint, der er ikke nogen der siger at du skal gøre noget du ikke har lyst til.