En kæmpe orgasme

sexy

Jeg havde taget tøjet af og stod kun iført mine underbukser, massøsen kiggede på mig og sagde tag dem af også og tag det her omkring dig og gav mig et håndklæde, så kommer der ikke olie på dit tøj.
Jeg tog lidt tøvende håndklædet og tænkte at det havde jeg aldrig gjort før men det var heller ikke hende der plejede at massere mig. Nå jeg tog håndklædet om mig, det var lidt kort syntes jeg, trak mine underbukser af og kantede mig op på briksen og lagde mig på maven, så lagde hun et varmt håndklæde over mig det var dejligt og lunede godt. Hun begyndte at massere min ryg og skuldre med olie, hun havde nogle dejlige hænder, bløde men tog godt fat.

Da hun kom ned til lænden løsnede hun håndklædet jeg havde om mig og trak det godt ned, faktisk helt ned midt på mine balder så jeg følte mig helt nøgen og fortsatte med at massere det nederste af min ryg og helt ned til det øverste af mine balder, det var lidt ophidsende syntes jeg at mærke hendes hænder med bløde bevægelser hen over det øverste af mine balder og en gang i mellem lidt ned på dem, jeg kunne mærke min pik begyndte at vokse lidt under mig og prøvede at få mine tanker på noget andet for at få den til at stoppe, men det var ikke nemt.. så stoppede hun med ryggen og flyttede det lune håndklæde fra benene op over min ryg og startede med at massere mine fødder, jeg kom til at tænke på at når hun sad der nede ved mine fødder kunne hun jo se lige op under det korte håndklæde jeg nu havde hængende løst om mig, min pik lå nedad og var den ikke vokset før så rumsterede den godt nu kunne jeg mærke på mit lår, det var lidt pinligt syntes jeg men alligevel også ophidsende tanke at hun sikkert sad der og kiggede op under mit håndklæde på min pik og jeg gjorde alt for at slappe af og nyde den dejlige massage.

Det hjalp lidt men jeg var sikker på hun helt tydeligt kunne se alt og kunne mærke det på mig. Hun smurte nu mit ene ben ind i olie og begyndte at massere nede fra anklen og op, da hun nåede til midt på låret tog hun fat om min ankel og trak benet ud til siden til kanten af bænken så jeg lå med let spredte ben og masserede så videre, hun nåede kanten af håndklædet og tog fat i det og trak det op, langt op syntes jeg faktisk helt op på midten af balderne igen så nu var der da frit udsyn, det gav et lille gib i mig da hendes ene hånd strejfede mine nosser da hun masserede mit inderlår og jeg kunne mærke hun trak hånden hurtigt væk, kort efter strejfede hun dem igen og jeg kunne mærke hvordan blodet begyndte at presse på i min pik som lå ned langs mine nosser på den anden side, hendes hånd var nu helt op ad mine nosser og det var vidst ikke helt tilfældigt hun strejfede dem nu, så kørte hun hænderne væk og masserede lige under balden helt oppe på låret og op på balden, det var skønt og meget ophidsende og min vejrtrækning blev tungere.

Hun stoppede og fortsatte med det andet ben som hun også trak ud til siden og jeg lå bare der og håbede jeg ville få den samme behandling på den anden side, hun kom til låret og da hendes hænder kom helt op på indersiden af mit lår kunne jeg mærke hendes fingerspidser ramme min pik der var godt hævet og lå der mellem mine nosser og låret og det gav igen et gib i mig og jeg kom til at rykke mig lidt, hun sagde ikke noget men rykkede igen hænderne væk og masserede videre op ad låret, igen strejfede hendes fingre min pik og nu kunne jeg ikke styre den længere, jeg kunne mærke den voksede endnu mere og kunne mærke hvordan hun sikkert stod og så på den mens den voksede, jeg kunne høre hun begyndte at trække vejret tungere og hendes hænder gled lige hen over hvor min pik lå hele tiden og rørte ved den hver gang hun kørte sin hånd forbi og op mod min balde, hun flyttede nu den ene hånd over på det andet lår så hun masserede mig på begge lår lige under balderne på samme tid, samtidigt hældte hun mere olie på så hendes bløde hænder gled godt rundt på min hud, jeg havde meget svært ved at ligge stille og hver gang hun kørte sine tommelfingre ned mellem mine ben og ramte mine nosser kunne jeg ikke lade være med at løfte enden lidt op imod hendes pres og kunne mærke at for hver gang blev det mere intenst fra hendes side, pludselig så hun op på mig og spurgte med en lidt lav stemme om jeg nød det og kunne lide hvad hun gjorde, jeg lå der med hovedet på siden og fik fremstammet et ja det er dejligt tilbage, hun sendte mig et smil og i det samme kørte hun sine hænder længere op over mine balder så hun skubbede håndklædet helt op og masserede balderne dejligt, hun kørte hænderne ned over balderne og den ene ned mellem mine ben og ned på mine nosser mens hun med den anden hældte mere olie på hænderne og så kørte hun olie og hånden ned over mine nosser og ind under mig mens hun skubbede min røv lidt op i vejret så hun kunne køre sin hånd ned over min pik, det var vildt ophidsende da hun tog om den og smurte den ind i olien og kørte frem og tilbage mens hun masserede mine nosser med den anden, hun standsede og skubbede min røv længere op så jeg lå på mine knæ med røven lige i vejret.

Hun kravlede op på bænken bag mig og tog fat om min pik med den ene hånd igen og kørte den frem og tilbage i et hurtigere tempo mens hun masserede mine nosser med den anden og kørte hånden videre op mellem mine balder og op ad ryggen, jeg begyndte at stønne tungt ved hendes berøringer og nød det helt vildt, hun kørte hånden rundt på ryggen og ned over balderne, det kildede helt vildt dejligt, så tog hun igen olien og hældte det ned mellem mine balder så jeg kunne mærke det løb langsomt ned mellem balderne og videre ned over nosserne, hun lagde igen hånden mellem balderne og pressede med sine fingre på anus samtidigt med hun onanerede min pik med et fast greb, jeg stønnede tungt hver gang hun pressede med fingrene, det var vildt lækkert det fik mig til at tage fat i madrassen med mine hænder og stønne højt, det var helt vildt, jeg kunne mærke varmen strømme gennem kroppen af fryd, hun pressede en finger helt op og kørte den frem og tilbage i mig mens hun nu onanerede min pik vildt, jeg kunne mærke det stikke i hele kroppen og jeg begyndte at dirre af fryd og hvordan det brusende gennem hele kroppen til jeg kom i en kæmpe orgasme, hun blev ved med at onanere min pik til der ikke kom en dråbe mere sæd ud af mig, så slap hun min pik og kørte begge hænder op over mine balder og pressede mig ned på madrassen igen og fortsatte med hænderne op over min ryg og ud på mine arme mens hun lagde sig over mig, der kunne jeg mærke at hun havde åbnet sin kittel og var nøgen så jeg kunne mærke hendes nøgne krop mod min,

Hun hviskede jeg skulle blive liggende, og satte sig op igen bag mig og trak sin kittel helt af, igen tog hun olien og hældte olie ud over min ryg og fordelte det med hænderne, så lagde hun sig igen over mig og kørte sin krop frem og tilbage over mig i rolige bevægelser så jeg kunne mærke hvordan hun gled lækkert imod min krop med sin i olien, jeg kunne mærke hendes bryster køre ned over min ryg og ned på mine balder og op igen, da hun lå lige oven på mig tog hun fat i mine skuldre og drejede mig rundt under sig mens vores kroppe var pressede imod hinanden til jeg havde drejet mig helt rundt på ryggen, så kørte hun langsomt sin krop ned ad mig så hendes bryster rørte let ved min krop ned over maven og ned til min pik som hun pressede brysterne imod, det var vildt lækkert og jeg kunne mærke hvordan lysten strømmede gennem kroppen og min pik blev hurtigt stiv igen ved denne behandling af hendes bryster, hun kørte langsomt sin krop op ad mig igen så hendes fisse lå lige over min pik, hun pressede den imod min pik og kørte sit underliv rundt over min pik så den var helt pumpet op, hun kørte sin krop lidt længere op og så langsomt ned ad igen mens min pik gled ind i hende og helt i bund mens hun stønnede tungt, hun kørte sin krop opad igen til jeg var ude af hende og tilbage igen i langsomt tempo til den var helt i bund igen, jeg kunne mærke hvordan hun pressede sin skede omkring min pik og slappede af igen, så pressede hun igen og blev ved på den måde i samme langsomme tempo lidt til jeg næsten ikke kunne mere af bare fryd, så satte hun tempoet op og op og red på mig jeg kunne mærke hvordan hun bankede min pik i bund hver gang hun kørte sin krop ned hårdere og hårdere til jeg kort efter igen kunne mærke hvordan orgasmen kom brusende gennem kroppen, hun trak sig hurtigt væk og tog om min pik med hånden og onanere den vildt mens min sæd sprøjtede op over min mave og jeg kom i endnu en kæmpe orgasme.

Hun lagde min pik ned på min mave og lagde sig over mig og pressede sin krop imod min og kyssede mig på halsen og viskede i mit øre, undskyld men jeg håber du nød det lige så meget som jeg, jeg kunne ikke dy mig, vi grinede lidt og jeg svarede at det var den fedeste oplevelse jeg havde haft nogensinde.