Hun kunne ikke skjule

erotikk

Hun låsede omhyggeligt døren, og førte mig så til hendes soveværelse, hvor hun trak de lette gardiner for vinduet. “Vi skulle jo nødigt have, at nogen så os, vel?”, sagde hun med et humoristisk glimt i øjet.

“Tag så dit tøj af”, kommanderede hun, “husk, at det er mig, der bestemmer!!” “Du skal gøre alt, hvad jeg beder dig om!” Jeg var ikke sen til at efterkomme hendes ordre og stod hurtigt helt nøgen foran hende. Min stive pik pegede dunkende mod hende. Langsomt trak hun kjolen op. Blottede først de kraftige lår, så underlivet. Jeg kunne se hendes opsvulmede kusse, der stadig var glinsende våd. Jeg fulgte kjolen med blikket mens den gled længere op. Op over de tunge bryster med de strittende, store brystvorter. Jeg så små svedperler glinse i hendes fugtige armhuler, da hun trak kjolen op over hovedet. Hun lod kjolen falde til gulvet og gik hen til et stort klædeskab, der rakte fra gulv til loft.

Jeg må tilstå, jeg gloede lidt, da hun åbnede de store låger. På indersiden af den ene, kraftige låge var der monteret et sæt lædermanchetter både foroven og forneden. Manchetterne var monteret på kraftige snore i et system af kroge og øjer, så de kunne reguleres i både længde og højde. På den anden låge hang der en kort, kraftig hundepisk af læder og på en hylde stod der en række dildoer og massageapparater af varierende længde og tykkelse. Jeg kunne også se en stor tube, som jeg regnede med var glidecreme.

“Som du kan se, har jeg nogle specielle lyster, når det drejer sig om sex”, sagde hun. “For at jeg virkelig får noget ud af det, skal det helst være lidt brutalt”. “Hvis du vil have lov til at kneppe mig, så må du være med på en lille leg, okay?”

Jeg nikkede stumt.

“Godt, hør så her:” “Jeg er din slave, som du lige har taget på fersk gerning i at parre sig med din store hund”. “Nu vil du straffe mig ved at binde mig fast til lågen ved hjælp af lædermanchetterne og derefter prygle mig med pisken.” “Det skal være hårdt, men ikke så hårdt at huden revner og begynder at bløde.” “Derefter vil du lære mig, hvordan det er at blive taget under behandling og kneppet af en mand.” “Først skal du slikke mig godt og grundigt, derefter må du bruge de forskellige apparater.” Først når jeg siger til, må du kneppe mig, er du med på det??”

Igen kunne jeg blot nikke.

“Godt, så lad os komme i gang”, sagde hun og vendte sig ind mod lågen og løftede armene op til lædermanchetterne.

Jeg spændte manchetterne om hendes håndled og derefter om hendes ankler. Så tog jeg pisken og lod den glide blidt ned over hendes ryg, langs revnen mellem hendes store balder og ind mellem hendes klistrede, våde lår. “Så du vil have pik”, sagde jeg med påtaget hård stemme. “Jeg skal lære dig, hvordan det er at få pik!!” “Se så at få spredt de ben”, kommanderede jeg, og lod spidsen af pisken svirpe mod de opsvulmede skamlæber. Hun stønnede højlydt, og lystrede villigt. Jeg strammede snorene, så hun nu stod som et “X” op mod lågen. “Men inden du skal smage min pik må du smage pisken som straf for at parre dig med min hund!” Med spidsen af den korte pisk kærtegnede jeg først blidt hendes inderlår og balder. Lod den glide blidt i revnen på hendes klistrede kusse. Hun stønnede igen. Af vellyst!

Uden yderligere varsel lod jeg pisken smælde hårdt hen over hendes balder. Hun undertrykte et skrig. Det blev bare til en høj, stønnende lyd. Igen slog jeg hende, hårdt, lige ved siden af det første slag, hvor jeg kunne se en stærk rødmen brede sig. Kirsten stønnede. Jeg lod pisken suse over hendes store balder og de øverste af de kraftige lår. Igen og igen. Hårdt og præcist. Kirsten stønnede højt og vred sig . Da hendes arme og ben var strakt ud, blev det bare til en roteren med underlivet. Musklerne i hendes store balder arbejdede, hver gang pisken smældede hen over den sarte hvide hud, der hurtigt skiftede til en mørk rød farve, hvor pisken havde ramt. Det måtte være nok, tænkte jeg, og lagde pisken fra mig.

“Nu får du lov til at slippe fri”, sagde jeg med hård stemme, “men jeg er ikke færdig med dig!” “Og hvis du ikke er lydig, og gør, hvad der bliver sagt, så får du lov at smage pisken igen!” “Og det bliver ikke rart, har du forstået?!!” Kirsten mumlede utydeligt, men bekræftende. Jeg løsnede hende fra manchetterne, det havde holdt hende fastspændt.

“Over til sengen!!”, kommanderede jeg. “Stil dig med strakte, spredte ben og buk dig så ind over sengen!!” Hun adlød.

Et øjeblik nød jeg synet af hende: De tunge bryster, der hang store og fyldige ned mellem hendes arme. De stive, mørkebrune brystvorter. Hendes kraftige lægge og lår. De store balder, rødstribede af pisken. Og hendes kusse, der glinsede af hundens sperm.

Jeg stillede mig lige bag hende, så tæt at undersiden af min stive pik hvilede mod revnen mellem hendes balder. Jeg kunne mærke den brændvarme hud mod mine hofter. Med hænderne begyndte jeg at kærtegne hendes ryg. Lod dem glide om langs siderne og ind under de tunge bryster. Så kuplede jeg hænderne om de store bryster og mærkede deres tyngde. Jeg kunne mærke de store brystvorter mod mine håndflader. “Så du kunne ikke holde dig fra min hund!” sagde jeg. “Jeg skal lære dig, hvordan det er at være sammen med en mand!!”

Jeg kyssede hende i nakken, bed hende blidt, mens jeg æltede hendes bryster. Med fingerspidserne kneb jeg hende i brystvorterne, trak i dem, og mærkede at de blev endnu større og hårdere. Kirsten klynkede begærligt og pressede sin store røv mod mit underliv.

Jeg lod mine læber glide langsomt ned langs hendes rygrad, ned over lænden. Lod tungen løbe i revnen mellem hendes balder, ned til hendes kusse. Duften af hendes kusse sammen med den ramme lugt af hundesperm virkede meget ophidsende på mig. Jeg begyndte at slikke indersiden af hendes lår. Smagte hundens sperm. Det var ikke ubehageligt. Hundespermen havde en lidt metallisk smag, lidt salt og en smule ligesom nødder. Jeg slikkede hendes lår helt rene. Så slikkede jeg hendes kusse. Først udvendigt. Med fingrene spredte jeg de opsvulmede, kødfulde læber og lod tungen løbe i revnen, over de små skamlæber. Hun var drivvåd. En blanding af hendes egne safter og hundesperm, der silede ud fra hendes skede. Jeg sugede den store, opsvulmede clitoris ind mellem mine læber. Nippede i den med tænderne og gubbede den hårdt og vedvarende med tungen. Jeg kunne høre hendes hastige åndedræt. Høre hende gispe og klynke mens jeg slikkede hende. “Okay”. tænkte jeg, “nu er det vist på tide at komme videre”.

“Du bliver stående!”, kommanderede jeg hårdt, og gik over til skabet. Jeg udvalgte mig to massagestave: En kort og kegleformet anusvibrator og en længere og kraftigere, penisformet dildo. Jeg tog også glidecremen med. “Læg dig så på alle fire på sengen, knæene godt ud til siden”, sagde jeg strengt. Hun lystrede villigt og knælede med vidt spredte lår på kanten af sengen. Hun hvilede hovedet mod den bløde dyne og svajede godt i ryggen. Med hænderne kærtegnede jeg de brandvarme balder, masserede dem, lod en finger stryge blidt over huden fra de opsvulmede skamlæber, op mod hendes røv. Lod den cirkle blidt omkring hullet. Hun kunne ikke skjule, at mine kærtegn påvirkede hende. Hver gang fingeren gled hen over hendes anus, spillede musklerne i de store balder. Jeg lod nogle dråber af den kølige glidecreme løbe ned mod det lyserøde hul. Begyndte at massere det med en finger. Små, cirklende bevægelser, mens jeg gradvist øgede trykket mod hullet. Uden besvær gled spidsen af fingeren ind i det varme, stramme hul. Kirsten stønnede af vellyst. Jeg smurte lidt mere creme på fingeren og pressede den ind igen. Den gled let nu. Jeg kunne mærke hende slappe af og give plads.

Jeg tog den lille anusvibrator og lod spidsen glide ind i hendes røv. Lod den glide langsomt frem og tilbage og pressede den gradvist længere ind, indtil hendes røvhul lukkede sig omkring den indsnævring, der var ved roden af vibratoren. Jeg lod den snurre og øgede gradvist for styrken, samtidig med at jeg bevægede den i hendes røv. Jeg kunne høre Kirsten trække vejret hastigere nu.

“Hvad er det så, du gerne vil have?”, spurgte jeg. “Jeg vil have pik”, mumlede hun. “Hvad siger du??”, spurgte jeg, “jeg kan ikke høre dig!!”. “Jeg vil have pik”, sagde hun, denne gang med højere stemme. “Du skal kneppe mig!!” “Du skal fylde min kusse med din sperm!!”

Vibratoren snurrede med fuld styrke i hendes røv, og jeg tog nu den anden, kraftige dildo og lod den glide ned mellem de fedtede skamlæber. Da spidsen ramte hendes store, opsvulmede clit lod jeg den snurre. “Ååhh, jamrede Kirsten, og pressede sin kusse mod dildoen, “det er dejligt!!” Jeg lod den snurre mod hendes clit et lille stykke tid. Hun stønnede højt og vuggede rytmisk med underlivet. Hun masede den våde kusse mod min hånd, der pressede dildoen hårdt fast mellem skamlæberne.

“Knep mig med dildoen”, krævede hun med skælvende stemme. Jeg lod den glide langsomt tilbage i revnen mellem skamlæberne. Lod spidsen snurre mod hullet. Fugtede den med hendes egne safter og pressede den så hårdt op i hendes kusse. Helt i bund. Frem og tilbage i hårde, hurtige stød. Kirsten stønnede højt, hver gang den snurrende dildo ramte op i bunden af kussen.

“Det kan du lide, hva´, din uartige tøs!”, råbte jeg. Med et hårdt klask smækkede jeg hende i røven med flad hånd. Et halvkvalt skrig undslap hende, da jeg lod hånden smælde flere gange mod de store, velformede balder.

“Tag så den dildo ud af kussen”, kommanderede jeg hårdt. Kirsten adlød villigt, og med en slubrende lyd trak hun den snurrende dildo ud. Uden yderligere varsel pressede jeg min dunkende pik op i hendes varme, våde kusse. Jeg gled ind, helt til roden uden besvær. Jeg kunne svagt mærke en snurren fra den vibrator, der stadig sad dybt begravet i hendes røv. Foroverbøjet ind over hende, kneppede jeg hende med lange stød. Jeg tog de store bryster i mine hænder, klemte og æltede dem og kunne mærke de stive og hårde brystvorter mod mine håndflader. Mens jeg således kneppede hende bagfra, lod hun dildoen snurre mod sin store, opsvulmede clitoris. Hendes korte nakkehår var drivvådt af sved og hun trak vejret hastigt.

Jeg kunne mærke hvordan hendes kusse begyndte at snøre sig sammen om min dunkende pik i rytmiske trækninger.

“Du kan vist godt lide at blive kneppet af en rigtig mand, hva´??, sagde jeg. Jeg fik blot en klynkende mumlen som svar.

Jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne holde min orgasme tilbage ret meget længere. Resolut trak jeg mig ud af hende.

“Nej, du må ikke stoppe nu!”, tryglede hun. Det havde jeg nu heller ikke til hensigt. Men jeg havde lyst til at kneppe hende i røven, så jeg lirkede forsigtigt den snurrende analvibrator ud og smed den på sengen. Så pressede jeg forsigtigt pikken mod hendes røv. Hullet var smidigt og velsmurt og uden besvær gled pikhovedet ind. For hvert stød lod jeg pikken glide længere ind, indtil jeg til sidst var omsluttet lige til roden. Hendes varme røv omsluttede mig strammere end nogen kusse jeg nogensinde havde prøvet. Fornemmelsen var helt fantastisk. Med eet mærkede jeg en snurren mod mine nosser. Det var dildoen, som Kirsten nu pressede op i sin kusse igen. Mens hun holdt dildoen oppe i kussen, gnubbede hun sin clitoris hårdt med håndfladen.

“Åh”, gispede hun, “jeg kommer!” ” Nu kommer jeg!” Knep mig, knep mig!”

Hendes krop skælvede, og jeg kunne mærke hendes røvhul stramme sig sammen om min pik. Jeg kneppede hende med korte, hurtige stød. En voldsom orgasme gennemrystede hendes krop med en utrolig intensitet og styrke. Ufrivilligt tømtes hendes blære og korte, kraftige stråler af varm urin sprøjtede mod mine nosser og ned af mine lår. Hun udstødte et skrig af vellyst og i det samme kunne jeg mærke, hvordan mine nosser trak sig op mod lysken. Jeg pressede min pik i bund i hendes stramme varme røv og i en voldsom orgasme pumpede jeg min sperm i hende i lange, varme sprøjt..