Hun var allerede godt våd

sexulity

Jeg åbnede døren og skulle lige til at lade hende kravle om bagi bilen men i stedet gik jeg ind først og satte mig på bagsædet og klappede på pladsen ved siden af mig og sagde “Kom og sæt dig” og hun satte sig hurtigt ind. Hun så bare så sexet ud og jeg kunne mærke mine brystvorter blive stive igen!

Vi havde aftalt at vi skulle mødes med vores nye veninde inde foran Københavns Hovedbanegård en fredag kl. 18.00 og dernæst finde et lille hyggeligt sted inde i byen hvor vi kunne lære hinanden lidt bedre at kende. Vi havde tidligere “kun” chattet sammen og udvekslet billeder af hinanden men NU skulle det altså ske !. Vi havde i lang tid søgt en anden dame til sexoplevelser sammen og mente at hun måske lige var den vi søgte. Dette møde skulle fortælle os om vi havde den gensidige kemi der skulle til.

Hele formiddagen og eftermiddagen havde vi gejlet hinanden op med små hentydninger til mødet og forberedt vores påklædning. Jeg havde taget pikante sorte blondetrusser på, der tilfældigvis var lette at skubbe til siden og en Push-up BH der uden meget besvær kunne få mine bryster til at vippe ud over kanten så man kunne bearbejde mine brystvorter der allerede nu var konstant stive bare ved tanken. Udover havde jeg en lang sort kjole med knapper hele vejen og den lod mig selv om hvorvidt den skulle være nedringet eller helt tilknappet. Desuden havde jeg sorte strømpebukser med åben bund og sorte høje sko på. RET flot syntes jeg selv, især med mit lange røde hår. Min kæreste havde taget et par små frække trusser på, hvor der foran var trykknapper i stedet for en gylp så man eller vi kunne komme lettere til SF. Nå men timen nærmede sig, hvor vi skulle af sted.

Vi satte os til rette i bilen og uden at sige noget kørte vi mod Hovedbanen!. Da vi kom frem trådte jeg ud af bilen og stillede mig som aftalt op ad bilen og ventede. I mellemtiden havde min kæreste rykket forsædet HELT frem og troede ikke jeg havde bemærket det, men det havde jeg og kendte godt hans bagtanker.

Pludselig var der en bag mig der tog mig blidt på min ene balle klemte kærligt og sagde “Hej skat” i mit ene øre. Jeg vendte mig om og dér stod hun!!. Kors, hvor så hun dejlig ud. Hun havde ligeledes en sort kjole på men den var MEGET nedringet og skjulte bestemt IKKE at hun havde nogle dejlige fyldige bryster. Hun havde langt sort hår og høje sko på.

Jeg lagde armen om hendes liv og gav hende et klem og sagde “Hej” og smilede. Bukkede mig lidt ned og præsenterede min kæreste foran rettet. Hun blinkede til mig og sagde at der vist ikke blev nogle problemer!.

Jeg åbnede døren og skulle lige til at lade hende kravle om bagi bilen men i stedet gik jeg ind først og satte mig på bagsædet og klappede på pladsen ved siden af mig og sagde “Kom og sæt dig” og hun satte sig hurtigt ind. Hun så bare så sexet ud og jeg kunne mærke mine brystvorter blive stive igen! Vi kørte og småsludrede om hvor vi skulle køre hen, det skulle jo også være et sted, hvor vi kunne være lidt private!S– Medens vi kørte rykkede vi tættere og tættere på hinanden og til sidst kunne jeg ikke lade være med at lægge en hånd på hendes ene lår. Varmen fra hendes lår fik mig til at sitre gennem hele kroppen af fryd og jeg lod den kærtegne hendes lår blidt. “Du er dejlig varm” sagde jeg og hun lod sig glide længere ned i sædet og begyndte langsomt at sprede sine ben. “Der er andre steder jeg også er varm” sagde hun med et glimt i øjet, hvilket jeg tog som en invitation til at fortsætte. Mine fingre gled længere og længere mod hendes varme skød og jeg kunne nu mærke at også hun havde bundløse strømpebukser på!!. Jeg lod hånden cirkle i åbningen og fandt hendes trussekant. De var også bundløse!!. Jeg lod hele hånden glide henover åbningen og kunne mærke hun var helt glatbarberet. Da min hånd strejfede henover åbningen gav det et gib i hende og hun sukkede sageligt. Jeg lod fingrene nærme mig tættere og tættere samtidig med jeg kiggede op i bakspejlet og så at dine øjne var som klistret til hendes åbne skød. Dine øjne stod som på stilke og du havde svært ved at koncentrere dig. Jeg cirklede nu om hendes skamlæber der bare voksede og voksede ved mine berøringer og stille lod jeg et par fingre skille dem ad. Hun var allerede godt våd og hendes kilder stod lige ud i luften. Jeg havde lyst til at smage hende nu og lod mig glide ned på knæ på gulvet mellem hendes ben. Hun spredte dem godt og bad “slik mig!”.

Jeg lod tungen cirkle tirrende udenom hendes nu opsvulmede skamlæber, smagte lidt på dem nu og da og lod tungen glide hen over hendes kilder. Lod tungen fugte den lidt og begyndte at spille tungen let hen over den. Hun havde svært ved at sidde stille nu og havde spredt sine ben så meget at du fra bakspejlet nu kunne se hendes våde fisse og min tunge bearbejde den. Uden tøven havde du selv lynet dine bukser op og taget din pik frem og spillede på den samtidig med du kørte. Du havde det ret svært!!.

Ingen af os havde ænset hvor vi var og hvor langt vi var og pludselig stoppede du bilen og vi så du var kørt ind i en lille gyde. Du hoppede ud af bilen, sprang om til den anden side og lagde forsædet helt ned, det samme gjorde du med dit eget sæde. Vi forstod hentydningen og lagde os til rette på de nedlagte sæder og begyndte at spille på hinandens kildere. Vi blev mere og mere ivrige og inden mange sekunder lå vi en hed 69’er og slikkede hinandens våde fisser til bristepunktet. Du havde stillet dig bag os og stod nu og spillede på en ret stor stiv og våd pik der ligefrem skreg på enten at blive slikket eller få lov til at kneppe. Da hun lå øverst tog jeg fat i dit ene lår og skubbede dig nærmere for at lade dig vide at du skulle kneppe hende. Din pik nærmede sig hendes våde fisse og inden du jog den ind i hende ville jeg lige smage på dig først. Jeg greb om pikken mellem hendes ben og tog den mod min mund, slikkede dig omkring hovedet og lod pikken glide længere og længere ind i munden. Din pik var så stor at hun kunne gnide sin kilder mod din pik og det var noget du kunne lide for det føltes som om du bare voksede og voksede i min mund. NU skulle du ind i hende og jeg førte din pik mod hendes våde ventende fisse og langsomt gled du ind i hende. Hun sukkede højlydt af vellyst og skød bagdelen godt bagud mod din pik. Du gled nu helt i bund på hende og hver gang du gled ind og ud lod jeg tungen følge med op og ned af din pik. Indimellem lod jeg tungen cirkle om hendes enorme kilder, tog den mellem mine løber og sugede kraftigt på den som en lille pik. Det var noget I begge kunne lide. Pludselig trak du dig ud af hendes våde fisse og dine safter blandet med hendes gjorde at din pik let kunne glide ind i hendes stramme anus. Du havde inden taget min yndlingsdildo frem af min taske, hvilket var den store blå gele dildo og pressede den nu mod hendes fisse. Lod den glide ind og begyndte af kneppe hende med den samtidig med du kneppede hendes anus mere og mere vildt. Hun skreg af lyst og bad dig kneppe hårdere og hårdere. Du var lige ved at komme og trak dig hurtigt ud. Jeg havde spillet på min egen kilder og nød synet af din pik glide ind i hende. Pludselig ville hun om på ryggen og ligge og hun lagde sig ovenpå mig så du havde frit udsyn til tå våde fisser og uden tøven lod du først din pik glide ind i min fisse og dernæst var du inde i hendes. Bare følelsen af at kunne mærke din pik der blev mere og mere våd hver gang du havde været inde i hende gjorde mig mere og mere ophidset og jeg bad dig kneppe os begge med dobbeltdildoen. Du tog dobbeltdildoen, førte den først til hendes fisse og dernæst til mig og du stod og kneppede os med den ene hånd om dildoen og den anden om din pik. Du var totalt liderlig at både se og høre på nu og inden mange sekunder gik sprøjtede du din sperm ud over vore våde fisser og kneppede os stadig til vi begge kom i en sitrende orgasme. jeg kunne mærke da hendes orgasme kom, hun sitrede over hele kroppen og jeg havde begge mine hænder om hendes dejlige fyldige bryster, nulrede hendes vorter der blev stivere og stivere og hun hoppede op og ned af dildoen og sammen mærkede vi nydelsen af en fælles orgasme.

Lettere udmattede rejste vi os, gav hinanden et kys og var helt enige om at det her havde været en ret speciel oplevelse men bestemt ikke den sidste!. NU var vi alle tre sultne og skyndte os at bringe bilen tilbage til det “normale”, satte os ind og fandt et sted, hvor vi kunne få noget mad og snakke yderligere om vores oplevelse. Inden vi gik derfra var vi enige om at skulle mødes igen, men hvor – hvornår og hvordan kan du høre om en anden dag !