Jeg lagde mig ned under

Vi vågnede sendt den følgende dag, men efter et par små morgen klem blev vi enige om at vi nok ikke skulle begynde på mere lige nu, og da det er lørdag formiddag og vi alle har ferie en uge mere og skal være her i sommerhuset er der jo ikke noget der haster.
Så vi blev enige om at jeg stod op og tog et bad, så hentede jeg morgenbrød , og da jeg kom tilbage havde både Lis og Jens været i bad og kaffen var næsten klar.
Da vi sad ved morgen bordet, gik snakken om hvordan jeg havde synes det va,r både at se men også at deltage aktivt sammen med hunden, jeg måtte erkende at det overgik min fantasi om hvor dejlig en hund er, og den må i sandhed siges at være meneskes bedste ven, og nu forstår jeg måske lidt bedre, hvorfor der er så mange enlige kvinder der gerne vil have en stor hund til at passe på sig.!!
Men vi måtte jo ligesom videre og da der lige var et par ting jens skulle have ordnet nede i byen inden lukketid, brød vi op fra morgen bordet, inden vi gik foreslog jeg dog at jeg gav lidt spiseligt til aftensmaden som tak for den store og dejlige oplevelse i aftes/nat. Det synes lis og Jens var en fin ide, så jeg aftalte med Jens at han lige lavede et par indkøb for mig i byen, og at vi så mødtes ved 18,30 tiden, Jens ville dog lige smide varene over når han kom tilbage.
Da jeg kom hjem til mig selv følte jeg først rigtig hvor træt jeg var (og lidt øm bagi) men pyt det var det hele værd.
Resten af dagen fløj af sted, og ved aftenstid var jeg ved at være klar til at tage mod mine gæster,
Det eneste der manglede var lige et lille bad og så var grillen klar til kødet da Lis og Jens ankom.
Imens kødet blev stegt smuttede der lidt vin, og snakken gik livligt om aftenen i aftes og hvordan vi havde det i dag, lis påstod hun var fint tilpas og slet ikke var træt efter det, men Jens og jeg inrømmede at vi havde haft godt af en lille hvil i eftermidags, men at vi nu følte os meget friske .
Jeg spurgte om hvorfor de ikke havde taget hunden med? Nej sagde Lis vi vidste jo kke om du brød dig om at der kom mer en hund ind i huset, og da den er vant til altid at være inde sammen med os synets vi den måtte være hjemme, det er da synd for den sagde jeg og jeg har ikke noget imod den kommer ind i huset, så jeg foreslog den blev hente, da den jo også havde en meget stor andel i at vi havde en skøn aften, så hent den så den også kan få lidt godt at spise
Ok sagde Lis hvis det er din ærlige mening så tror jeg godt Jens vil hente den, for skal han være helt ærlig er han vist lige så glad for den som jeg.
Da Jens ret hurtig kom tilbage med hunden og kødet var klar fik vi vores velfortjente mad, og det samme gjorde den dejlige hund.
Efter hånden som vinen gjorde sit indtog blev snakken igen mere fri og fræk,
Lis ville vide om mit lille hul havde det godt eller det var helt ødelagt, jeg kunne dog berolige hende med at det var ok igen , men da jeg kom hjem til mig selv måtte jeg dog side lidt længe på toilettet, og bagefter havde jeg smurt det i noget lindrende salve, så nu følte jeg mig helt ok.
Ja for man kan jo godt være lidt medtaget bagefter mente Lis, og deri gav Jens hende ret, nå har du da også prøvet Jens ville jeg vide, og Jens nikke samtykkende, og kunne fortælle at han synes det var lige så godt som jeg selv havde beskrevet.
Efter maden rykkede vi ind i stuen da aftenluften føltes lidt køligt,så vi faldt ned i sofaen for at få lidt kaffe, og hunden var nu krøbet helt hen til Lis for at mærke hendes nærvær, og Lis begyndte helt automatisk at kæle for den, hvad der kun fik hunden til at putte sig helt ind til hende og slikke hende lidt op ad benene, Lis var i en meget let sommerkjole med megen vidde, så hunden havde let ved at slikke hende langt op af benene, hvad der så ud til at Lis nød, Jens havde også set at Lis fik et meget henført udtryk i øjnene og han listede en hånd over og tog hende let på låret, han blinkede til mig og jeg forstod en hentydning, så jeg fulgte efter, åh sagde lis i er dog en 3 frække hankøn, i ved da lige hvordan i skal tænde en kvinde. Det var da en hentydning der kunne forståes så vi gik nu lidt mere tilværks, jens begyndte at kæle for hendes bryster og jeg trak længere op i kjolen, for at tage på hendes bare lår, men nu skulle jeg kæmpe om pladsen med hunde da den også ville slikke der, jeg gled længere op og mærkede nu at Lis ingen trusser havde haft på, og fandt nogle meget fugtige skamlæber, og da jeg nåede hende klit gav hun et støn fra sig, og nu kom hundens tunge, det var åbenbart bedre end mine fingre for med det samme sitrede hun over hele kroppen, og stønnede højt, vi trk nu kjolen over hendes hoved åg åbenbarede hendes dejlige bryster og vi tog straks hver en vorte i munden og suttede, Lis var nu allerede på orgasmens rand hunden havde åbenbart fundet den rigtige vej til honningkrukken, vi rejste os nu og trak begge af alt vores tøj, vores pikke stod som flagstænger lige i luften, jeg synes næsten Jense’s var større end i aftes, og kunne ikke lade være med at tage på den, åh sagde han det er dejligt at mærke en anden mand tage en pik under behadling, Lis kommenterede nu hans udbrud og sagde tag så hans pik rigtig under behandling, han har kun prøvet det med en mand, som vi gjorde i aftes, og det så han da vist ud til at nyde meget gjorde han ikke, jo det må jeg jeg jo give dig ret i, hvad så med hunden har han aldrig prøvet den, nej siger Lis , så skal han da havde gjort det mens jeg ikke har været hjemme, nej det har jeg ikke siger Jens, den har kun slikket lidt på min pik og nosser, og det var nu dejligt, så skal vi måske se om den er parat til at give dig en omgang, hvad med at vi går ind i soveværelset, det var de helt med på og lis var meget hurtig til at rejse sig og tog os i hånden, da vi kom der ind sagde hun til Jens om at ligge sig på knæ med brystet ned på sengen, det kunne hunden åbenbart forstå for den var der med det samme og slikkede på hans baller, Jens stønnede og fortalte at han synes det var meget dejligt og liderligt, da hundens tunge fandt helt ind i revne gav det et helt spjæt i ham,Lis og jeg tog nu fat i hver sin balle og trak dem fra hinanden så der var fri adgang helt ind til hullet, og hunden slikkede i lange slik op gennem revne helt nede fra pikroden og nosserne, det så rigtig frækt ud og Jens kunne da næsten heller ikke ligge stille, jeg kunne ikke lade være med at lirke en finger ind i hullet og han gav sig rigtig ved det, Lis spurgte ham om han synes han fortjente at mærke en hunde pik der, Ja næsten skreg han lad den så give mig al det pik den kan, havde jeg vidst det virkede så godt ville jeg havde haft det for længe siden.
Lis havde i mellemtiden fundet en tube med creme og smurte en ordentlig klat på hullet og stak også en finger fyldt med creme op i det, så King kom så, nu er han klar, og straks sprang King op på ryggen med forpoterne, Lis tog fat i dens Store pik og styrede den til hullet, den stødte kraftigt mod hullet og og pludselig gled den helt ind, Jens gav sig noget, men Lis tog et kraftig tag i hans pik og han glemte med det samme det havde gjort lidt ondt, og nu gled pikken helt ind hver gang King huggede til, Jeg lagde mig ned under Jens og begyndte at sutte og slikke hans nosser og pik, og når King trak pikke lidt lang ud kunne jeg også slikke på den, det var en meget fræk oplevelse, og ikke sidste gang jeg er til sex med en mand/par/hund. Jeg kunne nu fornemme at det var lige før king ville skyde sin ladning afog jeg suttede derfor kragtigt påJenses pik, og da jeg mærkede at King gav et ekstra kraftig hug, skød Jens hele sin ladning af i munden på mig, og jeg suttede og drak al det sperm jeg kunne, King store pik sad nu helt fastlåst i Jenses gennemkneppede røvhul og der begyndte langsom at sive lidt sperm ud langs siden af Kings pik jeg slikke rundt om dens pik for at smage dens sperm, slet ikke en dårlig smag, da der var gået et stykke tid slap pikken lige pludselig fri og ud væltede ikke en lille smule men et kæmpeskylle , og jeg fik det hele ud over ansigtet, en del kom løb dog ned i munden på mig og jeg drak alt hvad jeg kunne, nu kom Lis ned bag Jens og begyndte at slikke mig i ansigtet og kysse mig ret kraftigt på munden, Åh lad mig nu mærke din pik,Jamrede Lis og jeg vendte hende rundt så jeg kunne tage hende som King ville havde gjort, og huggede pikken i helt i bund i fissen, og i sammen øjeblik fik Lis en orgasme der fuldstændig slog benene væk under hende og vi faldt om på gulvet, Jens var nu kommet ned på gulvet til os og han tog fat i min pik og begyndt at køre frem ag til bage på den, lige pludselig tog han den i munden og suttede den, han trak mig helt ind til sig så kan fik den helt ned i halsen, det kunne jeg ikke klare og sprøjtede spermen langt ned i halsen på ham.
Vi faldt nu alle om på gulvet for at få pustet lidt ud, vi snakkede lidt om hvordan vi havde synes det var, og Jens kunne kun sige at han synes det var vildt frækt og dejligt at mærke kings store pik og blive fyldt med dens sperm, Lis og jeg kunne kun tilslutte os og synes det var vildt frækt at se på også.
Vi blev nu enige om at et bad måtte da vist være på sin plads, da badeværelset i sommerhuset har en meget stor brusekabine, gik vi derind sammen og hjalp hinanden med at blive vasket. Det var dejligt at der var 2 sæt hænder til at vaske og massere ens krop, da vi alle havde fået en tur med sæbe og skrubbeklub, blev vi tørret og tog lidt løst tøj jeg fant 3 store tshirts som vi tog på, trusser synes vi ikke var nødvendige, og så trænkte vi til en drink og lidt kaffe.
Vi sad nu en stund i stuen og snakkede videre om aftenens oplevelser, og blev enige om at det ville ikke gøre noget hvis det kunne gentages i ny og næ, men Lis tilkendegav at hun altså var træt og søvnig nu, og hun havde da ikke noget imod hvis hun kunne komme i seng nu, du kan da bare kravle i min, jeg har da intet imod at sove sammen med jer i nat også, ok sagde Lis hvis Jens er med så synes jeg det er en god ide, Jens nikkede og sagde gå du bare i seng vi snupper lige en drink mere hvis Per er med på det, det ka du tro jeg er Jens, Lis rejste sig for at gå i seng men inden hun gik fik vi begge et stort knus og kys med tak for en dejlig aften, i lige måde kunne både Jens og jeg kun sige.
Efter et par drink’s mere og lidt mandesnak var både Jens og jeg parat til at kravle i seng , en dejlig oplevelse rigere , vi fandt Lis liggende i midten af min store seng, og krøb ind til hende fra hver side, og sådan faldt vi hurtig i søvn.