Joe and the Juice åbner i Nørrebrogade i september

apple-juice

Den nye cykelvenlige Nørrebrogade får en stor Joe and the Juice, som i september åbner på det prominente Ravnsborggade-hjørne, der før rummede Amagerbanken. Gadens forretningsliv er i stor omstilling, mens cykelstier og fortove gøres bredere og vejbanen minimeres.

Den smarte kæde Joe and the Juice, der foruden 19 danske juicebarer har aflæggere i Regent Street og Broadwick Street i London, åbner sin første filial på Nørrebro i september, erfarer 2200N.dk

Fra Amagerbanken til Joe and the Juice

Åbningen er tilsyneladende omgærdet med en del hemmelighedskræmmeri, men lokalet er i fuld gang med at blive gjort i stand på et af Nørrebrogades mest prominente forretningshjørner, der før husede den krakkede Amagerbanken, som imidlertid lukkede sin filial i maj, hvorefter adressen Nørrebrogade 18A har været til leje hos Mæglerkompagniet i en periode. Joe and the Juice åbner kun i stueetagen, erfarer 2200N.dk.

Indre Nørrebrogade: Mere cafe- og restaurantgade

Med åbningen af Joe and the Juice fortsætter den indre del af Nørrebrogade tilsyneladende udviklingen mod at blive mere restaurant/cafe og mindre alt muligt andet, men den er dog fortsat en skønsom blanding af grønthandlere, cafeer, værtshuse, isenkræmmere (hvoraf en lige har udvidet betydeligt), frisører, låsesmed, bagere, musikforretninger, guldsmede, små tøjbutikker, skrædderi, isbutikker m.v.

Joe and the Juice, Lagkagehuset og Cofoco ind på Nørrebrogade i år

Men med Joe and the Juice, der åbner i september, Lagkagehuset, der åbner i slutningen af august på Runddelen, og Cofoco-restauranten Oysters & Grill, der åbnede i foråret få meter nede ad Sjællandsgade, tegner der sig alligevel efterhånden et mønster i Nørrebros handelsstrøg. Det har ellers været noget usikkert, hvad der ville ske efter den omfattende gaderenovering, som har strakt sig over flere år og skulle have været færdig i efteråret men ser ud til at blive nogle måneder forsinket. Men nu kan det så småt konkluderes, at der tilsyneladende er lagt op til et gevaldigt løft til Nørrebrogades indre stykke, som ellers i byggeperioden har set temmelig miserabelt ud i en lang periode.

Den Røde Hund får 100 siddepladser ude

På stykket af indre Nørrebrogade op mod Runddelen er cafeen Den Røde Hund – allerede før fortovet er helt færdiggjort – i færd med at udvide sit udeareal betragteligt . Det vil komme til at rumme 100 siddepladser.

Det er fortsat meget spændende, hvad der åbner i de ligeledes markante og inaktive forretningslokaler, der ligger meget tæt ved Joe and the Juice. Lige over for ligger den tidligere Wok Bar, der ejes af Strecker-brødrene, og et par numre længere ude af Nørrebrogade findes den tidligere Joes Spiserestaurant. De venter begge på ny aktivitet.

Nørrebro hidtil en hvid plet på kortet for Joe and the Juice-kæden

Joe and the Juice har i forvejen i København barer i Magasin, Kgs. Nytorv, Ny Østergade, Sværtegade, Fields på Amager, Magasin i Rødovre Centrum, Københavns Lufthavn, Vesterbrogade, Nørregade, Østerbrogade, Frederiksborggade, Falkoner alle, Gl. Kongevej og Strandvejen, og dermed har Nørrebro repræsenteret en hvid plet på landkortet, som nu udfyldes med åbningen i Nørrebrogade.

Indre Nørrebro har i forvejen flere juicebarer – blandt andet den store Juicy i Guldbergsgade 12.

2200N.dk arbejder på at få en kommentar fra Joe and the Juice-iværksætteren Kaspar Basse.